Отзиви Добави отзив

Иван, Зов за помощ за борба с акнето, 05.02.2021

Здравейте имам нужда от голяма помощ с борбата с акнето по носа отчаен съм какво ли не продвах за да си премахна пъпките от носа имам ги с продължение на 5 години и тез 5 години ме е срам да изляза и едвам ходя на дск и всеки ме обягва само защото имам пъпки никой не ме харества моля ви помогнете ми пъпките са подкожни и са доста големи дадох сумати пари за лекарства но никакъв резултат не ми пука за парите прощо искам да си премахна пъпките и отново да съм щастлив моля ви се от сърце помогнете ми

Калина Стойчева, Информатика, 22.08.2016

Не случайно аз и голяма част от колегите ми избрахме да продължим да работим с гл.ас. Д-р Павлина Атанасова. Още от първата си среща с нея беше очевиден подходът, който имаше към нас – уважение и готовност да помага на всеки, който би имал нужда от помощ. Уроците винаги бяха отлично преподавани и разбираеми за нас, допълнени с интересна информация и приложения на използвания материал. Всичко, което се преподаваше бе записвано и на наше разположение, значително улеснявайки процесът на обучение. Гл.ас. Д-р Павлина Атанасова е прекрасен човек и истински професионалист и всеки би бил късметлия да бъде нейн ученик или познат.

Божидар Савов, Информатика, 12.08.2016

Който чете това, със сигурност е минал през достатъчно учебни заведения и учители, че да е забелязал, че качествените преподаватели, които подхождат с пълно уважение към дисциплината, науката и участващите в учебния диалог, са все по-голяма рядкост. Така че, ако търсите преподавател, който не гледа на вас като на числа, а на индивидуални личности, който ще се отдаде напълно на това да ви научи на това, с което се е захванал, който е категоричен професионалист с твърд и широко скроен характер, и периодично ще ви изумява с това как успява да намери време за всичко, гл. ас. д-р Павлина Атанасова е човекът за вас. Тя е преподавател, който ще ви стимулира да учите, ще ви направлява и ще дава всичко от себе си, но процесът не е едностранен, така че от вас се изисква мотивация, внимание и желание за усъвършенстване.

Константин Русев, Информатика, 12.12.2015

Ако в следващите редове очаквате да прочетете нещо лошо или поредната доза недоброжелателни думи, е това няма да се случи, мога да ви разочаровам. За сметка на това мога да кажа, че гл. ас. д-р Павлина Атанасова е възможно най-всеотдайният преподавател в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ град Пловдив. Даваща цялото си внимание, за да постигне целта си да научи младите си студенти на каквото и да било. Това е просто удивително. Лично аз мога да кажа, че в тандем с доц. д-р Дойчин Бояджиев по дисциплината „Компютърни числени методи“ се справят много добре. Едва ли би могло да има недоволен студент. Що се отнася до мен, аз бих номинирал гл. ас. д-р Павлина Атанасова за преподавател на годината, ако имаше такава награда. Никога за нищо не би отказала на когото и да било и за каквото и да било. Много хора си мислят, че преподавателската дейност не е нещо особено, но едно е да знаеш нещо, друго е да можеш да го обясниш на хората по начин, по който и те биха го разбрали. Благодаря за всеотдайността и безкрайното търпение. Клонящо към плюс безкрайност по-скоро. Бих се радвал да се срещаме отново в залите и коридорите на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“.

Мария Костадинова, СТД, 12.06.2015

Искам да дам своя отзив, тъй като лично аз научих доста за графичното представяне на данни. Материалът беше обясняван по начин, по който да стане ясно дори за човек, който никога преди това не се е занимавал с програми като Grapher. Огромно предимство са и видео клиповете, които се качват, тъй като ако поради една или друга причина си пропуснал занятие има откъде да наваксаш. Факт е, обаче, че упражненията протичаха по доста ползотворен начин. Огромен плюс е и възможността за представяне на презентация на избрана тема, тъй като всеки има шанса да избере нещо, което лично за него представлява интерес и да се подготви, а след това и да го представи пред колегите си. Щастлива съм, че бях част от всичко това и благодарна на гл. ас. д-р Павлина Атанасова, че подходи с толкова голямо желание към дисциплината, защото, когато преподавателят преподава с интерес, няма как студентите да не забележат това старание и да не дадат всичко от себе си за да бъдат крайните резултати на ниво. Процесът е двустранен. Ето защо бих препоръчала на всеки, който желае да посещава дисциплина не просто, колкото да се води, че е записал нещо, а наистина желае да разбере и научи, курсът по графично представяне на данни е точното място за това.

Елена Николаева, БИТ, 20.05.2015

Вече няколко семестъра, гл.ас. д-р Павлина Атанасова води нашите часове по Графично представяне на данни и не само по този предмет. За краткото време тя успя да направи лекционните часовете в интересно и завладяващо място за нас, студентите. С интерес присъствам в нейните часове. По време на лекциите тя успява да завладее цялата аудитория със своя метод на преподаване, с прожекции, презентации, илюстрирането на иновации. За нас, студентите, е изключително важно, че тя успява да поднесе учебния материал по толкова разбираем и интересен начин. И мисля, че естествения успешен резултат за един преподавател са успехите и постиженията на неговите студенти.